Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

O Servisu

Usluge

O servisu

Auto Kuća KOLE je ovlašćeni serviser za vozila FIAT, ALFA ROMEO, FIAT PROFESSIONAL, JEEP i ABARTH. Auto kuća Kole raspolaže sa 14 dizalica na kojima rade 16 obučenih i visoko obrazovanih stručnjaka, koji se kontinuirano obučavaju u skladu sa standardom FCA. 

U Auto kući Kole pružaju se sledeće usluge a vezane su za servisiranje i održavanje vozila:

Auto mehanika

Servis raspolaže sa 14 dizalica od kojih je 12 dizalica predviđeno za sve vrste automehaničarskih radova. Svaki zaposleni koji radi na dizalici je opremljen sa najsavremenijim alatima pomoću kojih se brže i efikasnije otklanjaju kvarovi na vozilu. 

U servisu se mogu servisirati i održavati kako putnička tako i komercijalna vozila. Nova vozila potpadaju pod garanciju.

Auto elektrika

Za deo koji se tiče elektrike vozila Auto kuća Kole ima obezbeđene dve dizalice kao i 4 vrhunska električara. Isto tako električari su opremljeni najsavremenijim uređajima, i to: dijagnostičkim urađajima, uređajima za proveru ispravnosti instalacije i vezanih komponenti, kao i sa uređajima za čišćenje i servisiranje klime, koji su poslednji vid tehnologije a i ostalim uređajima za efikasno otklanjanje kvara.

Auto limarija i farbarija

Zbog rasta obima posle Auto kuća Kole seli ceo deo koiji se tiče limarije i farbarije na novu lokaciju. Nova lokacija ima 1000 m2  i dve najsavremenije komore za farbanje. Limarsko i farbarsko odeljenje je osposobljeno za rad na svim vrstama vozila bila ona putnička ili komercijalna, ne vezano za marku i tip vozila. Koriste se boje koje su preporučene od proizvođača tako da je dobijanje prave nijanse vozila zagarantovana. 

Auto kuća Kole ima veoma uspešnu saradnju sa osiguravajućim društvima, shodno tome havarisana vozila se popravljaju u rekordnom roku. Treba napomenuti da se u novom prostoru, koji se nalazi na Auto putu za Novi sad broj 150, vrše i bravarski radovi (podešavanje šarki vrata, popravka cilindra brave..).

Vulkanizerske usluge

Auto kuća Kole poseduje svu neophodnu opremu za vulkanizaciju guma.

Perionica 

Auto kuća Kole poseduje perionicu sa najnovijim četkama koje ne oštećuju boju vozila, kao i mogućnost dubinskog pranja vozila.