Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler Unlimited

KAROSERIJA

Wrangler Unlimited je originalna 4x4 mašina za dostizanje slobode. Istinska automobilska ikona. Stav Wrangler Unlimited-a koji glasi: Idi bilo gde, radi bilo šta ™ predstavlja proširenje njegovog klasičnog dizajna oformljenog za određenu svrhu: legendarna prednja rešetka sa sedam proreza , okrugli farovi, spoljašnje šarke haube napravljene od kovanog aluminijuma, opcije za odlaganje rezervne gume na zadnji deo i različite konfiguracije krova. Za svakog ko voli da život provodi napolju, Wrangler Unlimited predstavlja ultimativni izraz zabave, slobode i avanture.

BOJE

Jeep ® Wrangler Unlimited dolazi u širokom spektru različitih boja, sve u stilu Jeep ® :

Proverite kod svog dilera koje su boje dostupne u vašem području.

TOČKOVI I GUME

Opcije točkova Jeep® Wrangler Unlimited – a predstavljaju osnovu svake avanture u koju se vredi uputiti. Većina točkova se odlikuje dizajnom koji pomaže da se spreče ogrebotine do kojih može doći prilikom vožnje po terenu. Točkovi od legure smanjuju neraspoređenu masu zarad preciznijeg upravljanja i poboljšanih karakteristika rukovanja.

ENTERIJER

Unutrašnjosti Wrangler Unlimiteda odlikuju materijali meki na dodir i tiha vožnja. Na rukohvatima je ucrtana fraza ,,Jeep, od 1941” , čime se odaje počast Wrangler Unlimitedovoj ikonskoj zaostavštini. Ostale pogodnosti uključuju: dostupna prednja sedišta sa grejanjem, automatska kontrola temperature sa filtriranjem vazduha u kabini, audio kontrole na volanu, hromirani menjač. Zaključajte svoje vredne stvari u velikoj centralnoj kaseti. Takođe, mreže za odlaganje stvari na vratima drže važne stvari na dohvat ruke.

SEDIŠTA

Cenićete zagrejana prednja sedišta u hladnim zimskim danima, koja su dostupna kao opcija na Sahari i Rubiconu. Raznovrsnost je još od prvog dana bila veoma važna kada je u pitanju dizajn Jeep® vozila. Dakle, zašto sada unositi promene? Wrangler Unlimited modeli su standardno opremljeni preklapajućim zadnjim sedištom, što omogućava izuzetan komfor i mogućnost transporta.

KOMANDNA TABLA

Na centralnoj konzoli sve kontrole glavne table su ergonomski dizajnirane i postavljene na dohvat ruke. Instrumentacija analognog panela podeljenog na četiri kvadranta pruža izuzetni tehnički prikaz. Kao dodatak tome, putni računar, standardan na svim verzijama, dozvoljava vam da vidite brojne dodatne informacije, poput spoljašnje temperature, kompasa, prosečne potrošnje goriva, pređeni put i proteklo vreme. Volan sa ugrađenim kontrolama dozvoljava vam da lako upravljate sistemima tempomata, radija, Bluetooth handsfree uređaja, UConnect ® i sistemom navigacije (tamo gde je ona prisutna).

NA PUTU

NOSIVOST

Dostupan je obiman prostor za vas, vaš prtljag i sve što vam je potrebno na putu. Wrangler Unlimited Unlimited ima zapreminu od 935 litara uz spuštena zadnja sedišta.

KASETA SA ZAKLJUČAVANJEM

Uprkos slobodi koju pruža vožnja na otvorenom vazduhu, postoji bezbedno mesto za odlaganje vaših stvari. Pregrada koju je moguće ukloniti pruža vam mogućnost da organizujete prostor. Ispod, nalazi se dosta prostra za CD-ove, video kameru, MP3 plejere i druge zabavne i funkcionalne stvari.

PODEŠAVANJE I PREKLAPANJE ZADNJIH SEDIŠTA

Promenite prostor unitar vašeg Wrangler Unlimiteda na jednostavan način, i postignite udobnost zahvaljujući sedištma koja se preklapaju zajedno ili pojedinačno, kako biste napravili mesta za sve što želite.

PROSTIRKA ZA PRTLJAŽNIK I MESTO ZA ODLAGANJE

Prostirka za odlaganje prtljaga štiti tapacirung a mesto za odlaganje koje se nalazi ispod poda zadnjeg dela Wrangler Unlimited-a 4 dr pruža vam prostor za skladištenje vrednih stvari. Pregrada koju je moguće ukloniti pruža mesto za odlaganje šrafova i šarki sa vrata kao i čvrst krov.

WRANGLER UNLIMITED SAHARA

Jeep ® Wrangler Unlimited Sahara formiran je kao verzija elegantnog automobila i nekonvencionalno je opremljen kako bi se obezbedila maksimalna udobnost na putu. Svojim distinktivnim stilom, spreman je da dominira urbanom dimenzijom. Puno je novih načina za otkrivanje grada, puno je novih avantura.

Sahara standardna oprema

 • Cevasti bočni stepenici
 • Automatski farovi
 • Alpine Audio sistem sa Subwoofer-om
 • Kožni volan
 • Električni podizači prednjih i zadnjih prozora
 • Elektropodesivi retrovizori sa funkcijom odmrzavanja
 • Blatobrani u boji vozila
 • 17"" alu felne Boje i opcije zavise od dostupnosti.

WRANGLER UNLIMITED RUBICON

Rubicon predstavlja čistu avanturu i ponos. On Vam dozvoljava da izađete na kraj sa bilo kakvim putovanjima i iskustvima i da uživate u neprikosnovenoj vožnji. Stvoren za one koji žele da iskuse slobodu pogona na sva četiri točka na najprefinjeniji i najizazovniji način.

Rubicon standardna oprema

Ultimativno Jeep® iskustvo

 • Automatski farovi
 • Rock-Trac® povremeni 4x4 pogon sa prenosom 4:1
 • Dana 44 prednja osovina
 • Prednja i zadnja osovina sa Tru-Lok difencijalom
 • Elektronska kontrola balans štangle
 • Halogeni farovi i svetla za maglu
 • Kožni volan sa audio komandama
 • Premium Audio sistem sa 6 zvučnika i Subwoofer-om
 • Alu felne 17''

Boje i opcije zavise od dostupnosti*

2.8 CRD DIZEL MOTOR

Izuzetni CRD (Common Rail Diesel) 2.8 16V DOHC, sa četiri cilindra je procenjen na 200 KS pri 3,600 obrtaja / min i obrtnom momentu od 460 Nm pri 1600-2600 obrtaja / min sa automatskim menjačem.

START/STOP TEHNOLOGIJA

STOP / START smanjuje rad motora kada se vozilo ne kreće i automatski ga pokreće pritiskom na kvačilo, čime se postiže ušteda goriva od 12% i smanjenje emisije CO2 od 13% u kombinovanom ciklusu.

PETOBRZINSKI AUTOMATSKI MENJAČ SA AUTOSTICK-OM

Izuzetna efikasnost i učinak. Prikladno skraćena prva brzina pruža značajan odziv a da se pri tom ne poveća potrošnja goriva. Obrtni moment pod elektronskom kontrolom vam dozvoljava da neprimetno menjate brzine.

VEŠANJE

Geometrija rama i vešanja značajno doprinosi tome da Jeep Wrangler Unlimited Unlimited postigne izuzetne performanse van asfalta.

Uzdužni i poprečni ram, čvrsta osovina prednjeg i zadnjeg vešala pruža maksimalnu snagu koja je potrebna kako bi se izašlo na kraj sa ekstremnim uslovima i prevazišle još izazovnije prepreke.

Jeep ® Wrangler Unlimited Unlimited je opremljen čvrstom osovinom prednjeg vešanja DANA 30 (visokootporno DANA 44 na Rubicon-u)do 5 sidrišta sa ručkama, Panhard šipkom, spiralnim oprugama i stabilizatorom.

5 podeoka pomaže da se osovina pomera precizno i bez vibriranja. Pri najizazovnijoj vožnji po terenu, možete da aktivirate sistem elektronskog odvajanja od prednjeg stabilizatora (ASBS), koji je deo standardne opreme na Rubiconu, i koji uklanja vezu između prednjih točkova kako bi svaki točak reagovao nezavisno na sile sa kojima je suočen, i kako bi se automobil pomerao uz maksimalnu artikulisanost. Čak i čvrsta osovina zadnjeg vešanja DANA 44 ima 5 sidrišta sa oscilirajućim ručkama, ali su te ručke postavljenje van okvira a opruge unutar istog, kako bi se omogućilo postavljanje rezervoara u središtu. Na svim modelima, amortizeri su povezani sa mekšim oprugama kako bi se obezbedila dobra ravnoteža između vožnje po putevima i vožnje po terenu.

ODLIKE SNAGE

Ojačani prozori deo su standardne opreme i omogućavaju Vam da pustite svež vazduh unutra. Radi dodatne bezbednosti i udobnosti, možete da zaključate i otključate vrata dugmetom na privesku za ključeve. Retrovizori koji poseduju grejače tope sneg i led dok grejete unutrašnjost vozila. Ova odlika takođe omogućava da se ledenice ne hvataju na retrovizorima dok vozite.

PREMIUM POSTAVKA

Premijum postavku na instrument tabli odlikuje prikaz tehničkih podataka poput onog u kokpitu. Veliki merači su oivčeni stilizovanim hromiranim detaljima, laki su za čitanje i uključuju kompas, temperaturu i displej podataka o putovaju uključujući i ekonomičnost pri potrošnji, razdaljinu koju je moguće preći do praznog rezervoara i proteklo vreme.

PRITISAK U GUMAMA

Sistem za nadgledanje pritiska u gumama proverava koliko su one naduvane zarad optimalne bezbednosti, sigurnosti, performansi i ekonomičnosti pri potrošnji. Ukoliko nivoi nisu optimalni, uključiće se svetlo upozorenja na instrument tabli.

OSVETLJENJE

Wrangler Unlimitedovi halogeni farovi još uvek su verni originalnom dizajnu, osvetljuju isto toliko ikonsku rešetku sa sedam šupljina kako bi se postigao jedinstveni izraz Jeep® branda. Standardna svetla za maglu dodatno obasjavaju teren zarad veće bezbednosti i vidljivosti. Alternatori od 160A pružaju veliku količinu snage za sve vaše terenske dodatke (osvetljenje, vitle itd).

OZVUČENJE

Sistem ozvučenja Infinity® Premium ima sedam zvučnika, uključujući i vufer kao i pojačivač od 368 vati sa 6 kanala za čist i moćan zvuk. Standardni sistem uključuje: dva visokotonca od 19 mm; 4 vodootporna zvučnika od 165 mm (dva u instrument tabli a dva zvučnika srednjeg dometa u gornjim zvučnim komorama ); veliki, hermetički zvučnik upotpunjuje učinak; poboljšana postavka zvučnika dovodi do precizne reprodukcije zvuka.

UCONNECT NAVIGACIONI SISTEM

UConnect ® GPS je sofisticirani sistem koji sadrži kompletan navigacioni sistem sa 2D/3D mapama, velikim ekranom u boji i audio sistem sa AM / FM radiom, CD plejerom, DVD, MP3 , 30Gb Hard diskom, USB portom i AUX inputom.
Ekran na dodir od 6.5” u srdištu kontrolne table predstavlja aktivnu TFT matricu i pruža odličan pregled putnicima. Optički čitač prihvata većinu formata CD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW, i može da pušta fajlove u MP3, WMA, JPEG, CD AUDIO, DVD-Audio, DVD-Video formatu. Putem MyGIG ™ NAV može da primi muziku za ukupno 100 sati slušanja. Čim se ubace na hard disk, pojedinačne pesme mogu biti kategorizovane u albume prema različitim namenama.
Softver takođe uključuje Gracenote ™, program koji automatski prepoznaje pesmu koja se vrti i formira bazu podataka sa imenom autora, nazivom žanra, godinom, naslovnom stranom albuma i sličnim podacima, ukupno za 4 miliona albuma. Sistem navigacije nudi bezbroj funkcija, što putovanje čini zabavnim čak i u potpuno nepoznatim krajevima. Kartografska mapa sadrži detalje o putevima u Evropi, uključujući i imena ulica i glavna obeležja. Veoma je korisna mogućnost da se unapred ucrta 12 ruta sa višebrojnim destinacijama (do 9 destinacija).
Štaviše, ukoliko prostor u kome se nalazite nije nacrtan na mapi, takođe možete da stvorite sopstvenu bazu podataka i da zabeležite kretanje vozila, da imenujete putanju AETR i da dodatno obogatite sistem. Navigator može da automatski modifikuje rutu i da je proračuna zahvaljujući informacijama o saobraćaju u stvarnom vremenu putem integrisanog TMC (Traffic Message Channel).

AKTIVNA SIGURNOST

Sportsko ojačanje na Jeep® Wrangler Unlimited-u je izrađeno od čelika velike čvrstoće i integrisano je u srednji stub koji je usađen u pod kako bi se poboljšale performamse pri udaru sa strane, krutost vozila, torziona čvrstoća i kontrola pri većim brzinama. Dodatne opcije uključuju: napredne višestepene prednje vazdušne jastuke; dodatne bočne vazdušne jastuke; konstrukcija sa karoserijom na šasiji; volan iletva volana koji apsorbiji energiju; intergisani sistem vezivanja uključuje pojaseve sa tri vezne tačke za struk i ramena za sva sedišta; i kočioni sistem za slučaj opasnosti koji je testiran za terensku vožnju.

ABS PODEŠEN ZA TERENSKU VOŽNJU

Opremljen elektronskim senzorima koji sprečavaju blokiranje točkova, ABS sistem omogućava veću kontrolu nad vozilom tokom snažnog kočenja; kalibracija za terensku vožnju analiziranjem brzine točka na jednoj osovini u odnosu na drugu je u stanju da odredi da li ste na zemljanoj podlozi. U toj situaciji, ABS deluje sa malim zakašnjenjem, privremeno blokiranje točkova omogućuje nagomilavanje materijala ispred njih što utiče na smanjenje puta kočenja.

Poboljšan sistem za reagovanje u slučaju nesreće (EARS)

U slučaju nesreće, sistem pomaže akciji spasavanja tako što automatski uključuje spoljašnja svetla i otključava vrata automobila posle aktiviranja vazdušnih jastuka. Sistem takođe prekida dovod goriva u motor.

ESP

Elektronska kontrola stabilnosti može se kontrolisati na više načina: vozač je može podesiti kako bi odabrao optimalno podešavanje sile kočenja i smanjio fenomen preširokog ili preoštrog skretanja.

ESP na Jeep ® Wrangler Unlimited-u uključuje

 • Sistem pomoći pri naglom kočenju BAS (Brake Assist System), koji omogućava trenutnu primenu maksimalne sile kočenja i smanjenje puta kočenja kod naglog kočenja;
 • Sistem kontrole trenja TCS (Traction Control System), koji otkriva proklizavanje pogonskih točkova i smanjuje snagu motora;
 • ERM sistem (Electronic Roll Mitigation), koristi podatke ESP sistema kako bi otkrio rizik od prevrtanja vozila i inetrvenisao merenjem sile kočenja na svakom točku;
 • Kočiona blokada diferencijala (BLD), šalje kočionu silu na točak koji proklizava kako bi se obezbedio optimalan obrtni moment za kretanje. Posebno podešavanje za BLD je namenjeno terenskoj vožnji i aktivira se automatski u low range modu (4WD low).

Kontrola spuštanja niz padinu (HDC)

Kontrola spuštanja niz padinu omogućava bezbedno i kontrolisano spuštanje niz brdo na neravnoj ili klizavoj podlozi bez potrebe da vozač pritiska papučicu kočnice. Sistem koči svaki točak posebno kada je to potrebno kako bi se smanjila brzia pri spuštanju na strmim padinama.

Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA)

Pomoć pri kretanju na uzbrdici pomaže održavajući silu kočenja u kratkom vremenskom periodu pošto je vozač sklonio nogu sa pedale kočnice.

Sistem praćenja pritiska u pneumaticima (TPM)

Sistem praćenja pritiska u pneumaticima signalizira smanjenje pritiska u pneumaticima i standardan je na svim verzijama.

PASIVNA BEZBEDNOST

Višestepeni prednji vazdušni jastuci

Wrangler Unlimited je opremjen naprednim višestepenim prednjim vazdušnim jastucima. Ovi jastuci pružaju skoro trenutnu zaštitu putnika usklađujući aktiviranje sa jačinom udara.

Sigurnosni pojasevi sa 3 tačke

Sigurnosni pojasevi sa tri tačke na struku i ramenima na svim sedištima.

ISOFIX sedišta

Laka upotreba kompatibilnih dečijih sedišta pozadi.

KAROSERIJA NA ŠASIJI

Konstrukcija Jeep® Wrangler Unlimited-a sa karoserijom na šasiji je u potpunosti ojačana zbog dodatne čvrstoće, krutosti i izdržljivosti. Ojačana karoserija na šasiji poboljšava performanse vešanja, smanjuje buku, vibracije i neudobnost i pomaže u eliminisanju škripanja.

ZAŠTITA VOZILA

SENTRY KEY® ZAŠTITNI SISTEM

Vaša imovina će biti bezbedna sa opcijama koje uključuju: potpuno zatvorenu centralnu konzolu sa mogućnošću zaključavanja; kasetu koja može da se zaključa; i sigurnu pregradu sakrivenu u podu. Odložite svoju imovinu u sigurnu pregradu sakrivenu ispod zadnjeg poda na Wrangler Unlimited-u. inteligentne pregrade se mogu otvoriti samo kada su zadnja vrata otvorena. Sentry Key® blokator motora sprečava da vaš Jeep® Wrangler Unlimited bude startovan bez ključa.

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Cenovnik

 

Katalog dodatne opreme

Katalog

 

Tehničke karakteristike

 

Izbor boje

 • Baja Yellow Clear Coat
 • Black Clear Coat
 • Bright White Clear Coat
 • Copper Brown Pearl Coat
 • Billet Metallic Clear Coat
 • Firecracker Red Clear Coat
 • Sunset Orange Pearl Coat
 • Tank Clear Coat
 • Anvil Clear Coat
 • Hyrdro Blue Pearl Coat