Radno vreme: od 8h do 19h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00 / Hitni pozivi *555

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

NAJNAGRAĐIVANIJE TERENSKO VOZILO IKADA

Jeep ® Grand Cherokee je dobio više nagrada nego bilo koji drugi SUV

 

DOMINIRAJTE SCENOM

Samouveren i elegantan dizajn spoljašnjosti odiše snagom iz svakog ugla. Svaki Grand Cherokee 2014 od Laredo do Summit nivoa opreme sadrži premijum elemente kao što je moderna maska hladnjaka i prednji branik, svetla za dnevnu vožnju, svetla za maglu i filteri za gorivo bez poklopca.

BUDITE VIĐENI

Na svim modelima su standardna HID prednja svetla sa prepoznatljivim naglašenim LED dnevnim svetlima koja definišu 2014 Jeep® Grand Cherokee i danju i noću.

VIDITE VIŠE

Nova podesiva HID svetla se pomeraju u zavisnosti od upravljanja kako bi bolje osvetlila krivudave puteve po mraku.

VIDITE BOLJE

Kako bi se optimizovalo prednje osvetljenje, uređaji za čišćenje pomažu u uklanjanju snega sa svetala.

NAZAD NA FASCINACIJU

Na zadnjem delu automobila 2014 Jeep® Grand Cherokee se nalaze nova, veća zadnja svetla sa prepoznatljivim LED osvetljenjem veći zadnji spojler koji pomaže aerodinamičnosti i redizajnirana peta vrata koja pružaju bolju preglednost. Zadnja maska je sada specifična za svaki model, a dvostruki izduvi su standard na svim Limited, Overland and Summit modelima.

NOVI NIVO PREFINJENOSTI

Novi sofisticirani model Summit poseduje raskošniji i primamljiviji enterijer sa premium Natura Plus kožnim grejanim sedištima sa porubima, sa oblogom gornjeg dela kabine nalik jelenskoj koži, egzotičnim drvetom sa jedinstvenim bakarnim i hromiranim detaljima. Naša posvećenost izuzetnosti se ogleda u instrument tabli, centralnoj konzoli i novoj ručici menjača koji su presvučeni kožom.

PERSONALIZOVANA INSTRUMENT TABLA

Vi vodite tamo gde se ostali samo nadaju da će slediti. Novi podesivi displej od 7 inča sa vodećom TFT tehnologijom, stadardan na svim modelima Vam dozvoljava da sami unosite svoja podešavanja. Prikazuje detaljne podatke o vozilu: potpuni brzinomer, navigacioni sistem, Selec-Terrain® sistem, Quadra-Lift® sistem i još više od toga je integrisano u napredni sistem koordinisan bojama.

PREFINJEN I EFIKASAN OSMOSTEPENI MENJAČ

Izuzetni novi osmostepeni automatski menjač omogućava manju potrošnju goriva, veće ubrzanje i glatko menjanje stepena prenosa. Elektronski osmostepeni automatski menjač karakteriše on-the-fly promena stepena prenosa, sa mogućnošću manuelne promene pomoću lopatica na upravljaču. Više od 40 posebnih obrazaca promene stepena prenosa za specifične uslove optimizuju prenos, ekonomičnost, performanse i upravljivost. Softver uzima u obzir promenljive kao što su obrtni momenat motora, postepene promene, ubrzanje, trenje i stepen prenosa za otkrivanje idealnog obrasca promene brzine. Dodatni parametri integrisani u kontrolnu strategiju uključuju kontrolu brzine vozila, elektronsku kontrolu stabilnosti i temperaturu motora. Kao rezultat se dobija automatska promena stepena prenosa koja je savršeno podešena potrebnim performansama za skoro svaki zahtev tokom vožnje.

POBOLJŠANA EKONOMIČNOST

3,0l V6 dizel motor 250 hp / 570 Nm obrtnog momenta:
• 250hp na 4000o/min
• Osmostepeni automatski menjač i Eco Mode poboljšavaju ekonomičnost
• Mogućnost vuče tereta do 3500kg
• Poboljšanje od 9%* emisije CO2 (ukupno) u Eco Mode
• Poboljšanje od 10%* potrošnje goriva (ukupno) u Eco Mode
• Promena stepena prenosa pomoću lopatica na volanu

ISKUSITE VIŠE - SA SAMOPOUZDANJEM

Legendarne mogućnosti Jeep® vozila su unapređene  pomoću Selec-Terrain® sistema kontrole trenja, koji Vam pruža pet modova za savlađivanje svih uslova, uključujući i sneg. Prijanjanje je takođe poboljšano pomoću Quadra-Trac II® ili Quadra-Drive® II 4WD sistema. Takođe Jeep® Quadra-Lift® vazdušno ogibljenje obezbeđuje pet podešavanja visine za optimalne performanse u vožnji.

Bezbednost i sigurnost

PRAĆENJE MRTVOG UGLA

Paćenje mrtvog ugla (BSM) koristi dvostruke radarske senzore kako bi pratio vozačeve mtrtve uglove. Vozač će biti obavešten zvučnim signalom i osvetljenom ikonicom na retrovizorima kada BSM otkrije vozilo koje je suviše blizu.

UPOZORENJE NA OPASNOST OD ČEONOG UDARA

Za ublažavanje udara koristi radarske senzore usmerene prema napred koji otkrivaju kada se vozilo suviše brzo približava drugom vozilu i upozorava vozača kao bi on mogao da odluči koju će meru primeniti da se izbegne sudar. Ukoliko sistem otkrije da je sudar neizbežan, sistem će:
1. Pripremiti kočioni sistem
2. Upozoriti vozača zvučnim i svetlosnim signalima
3. 1,5 sekundi nakon toga primenjivati slabo kočenja kako bi vozač imao više vremena za reagovanje
4. Ukoliko vozač ne koči dovoljno Napredna asistencija pri kočenju (ABA) će pojačati kočenje kako bi se sudar izbegao/ublažio. Sistem neće dodatno kočiti ukoliko vozač već ne koči. Ukoliko vozač skloni nogu sa kočnice, ABA će prekinuti kočenje.

POTPUNA ZAŠTITA

Najbolje od svega što smo napravili se stalno poboljšava: novi unapređeni Uconnect® sistem sadrži veliki 8,4 inčni touchscreen displej kao i posebne komande za potpuni pristup svim funkcijama kao što su kontrola temperature i radio. Bluetooth® povezivanje omogućava prenos audio, glasovnih komandi. Uconnect® sistem takođe sadrži USB port, SD čitač kartica, DAB radio i premium navigacija sa 3D grafikom.

PARKVIEW® KAMERA ZA HOD U NAZAD

Nova ParkView® kamera za hod unazad sa ParkSense® sistemom za asistenciju pri parkiranju hodom u nazad prikazuje video sliku sa dinamičnom mrežom za udaljenost kada se automobil kreće u nazad.

UCONNECT® SISTEM

Najbolje od svega što smo napravili se stalno poboljšava: novi unapređeni Uconnect® sistem sadrži veliki 8,4-inčni touchscreen displej kao i posebne komande za potpuni pristup svim funkcijama kao što su kontrola temperature i radio. Bluetooth® povezivanje omogućava prenos audio, glasovnih komandi. Uconnect® sistem takođe sadrži USB utičnicu, SD čitač kartica, i premium navigaciju sa 3D grafikom.

GRAND CHEROKEE LAREDO​

• Osmostepeni automatski menjač
• 18’’ polirane aluminijumske felne
• Bi Xenon HID svetla sa LED dnevnim svetlima
 Running Lights
• Vozačevo sedište koje se podešava u 8 pravaca
i suvozačevo sedište koje se podešava u 6 pravaca
• Keyless Enter-n-Go ulazak u vozilo i pokretanje bez ključa
• Retrovizori sa elektronskim preklapanjem
 folding mirrors
• UConnect 8,4’’ touchscreen radio 
 sa Bluetooth i glasovnim komandama

GRAND CHEROKEE SUMMIT​

Uključuje sve kao i model Overland, plus:
• 20’’ polirane aluminijumske felne sa duplim kracima 
 Presvlake za sedišta Natura Plus-Koža*
• Adaptivni Bi-Xenon farovi sa ugaonim osvetljenjem
• Specijalan dizajn prednje maske i zadnjih izduvnih cevi
• Harman Kardon® Surround sistem ozvučenja sa 
 12-kanalnim pojačalom od 825W i 19 zvučnika, 
uključujući Subwoofer

TOČKOVI I PNEUMATICI

Jeep Grand Cherokee poseduje avanturističku i privlačnu kolekciju dizajna točkova.
20'' polirani aluminijumski točkovi sa satenskom obradom (Standardno na modelu Summit)
18'' polirani aluminijumski točkovi (Standardno na modelima Laredo i Limited)
20'' petokraki polirani aluminijumski točkovi u mineralno sivoj boji (Standardno na modelu Overland)

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Cenovnik

 

Katalog dodatne opreme

Katalog

 

Tehničke karakteristike

 

Uputstvo za upotrebu

Izbor boje

  • Billet Silver
  • Black Forest Green
  • Bright White
  • Brilliant Black
  • Granite Crystal
  • Maximum Steel
  • True Blue