Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

JEEP COMPASS

JEEP COMPASS

IZUZETAN IZGLED

LICE U LICE

Spoljašnji dizajn novog Jeep® Compass-a je izražajan i emotivan, stvarajući hrabar novi korak u dizajnu Jeep® modela. Legendarna rešetka hladnjaka sa 7 proreza, najpoznatiji Jeep® simbol, restaurirana je da daju svežu i inovativnu ličnost kompaktnom SUV-u.

ZAVODNIČKI PROFIL

Sveobuhvatne hromirani okviri oko zadnjeg stakla, daju Jeep® Compass-u vrhunski i sofisticiran izgled, uravnotežen sa svojim agresivnim i momentalno prepoznatljivim stavom. Dostupnost Gloss Black obojenog krova doprinosi jedinstvenom, premium izgledu kao i jačem i sportskom profilu, čineći Jeep® Compass izuzetno prepoznatljivim na putu ili stazi.

TOČKOVI I GUME

Trapezasti lukovi na točkovima i naglašeni rubovi točkova upotpunjuju spoljašnjost, dajući agresivan i mišićav izgled vozilu. Jeep® Compass dolazi sa točkovima koji se ističu naprednom tehnologijom i funkcionišu kako na, tako i van puta.

IZABERITE SVOJE FELNE

16”

Čelične felne dostupne u Low Gloss Black standardne za Sport

16”

Aluminijumska legura felni dostupne u Tech Silver standardne za Longitude

17”

Aluminijumska legura felni dostupne u Tech Silver standardne za Limited

17”

Polirane aluminijumske legure felni dostupne u Mid-Gloss Black standardne za Trailhawk®

18”

Aluminijumska legura felni dostupne u Polished Silver i Gloss Black opcijone za Limited

19”

Polirane aluminijumske legure felni dostupne u Gloss Black opcione za Limited

Prednja rešetka

Prednje farove karakteriše crnu spoljna linija, dodajući ličnost i stav prednjoj strani Jeep® Compass-a. Dnevna svetla dolaze sa dostupnim LED osvetljenjem. Dok vozite i pada noć, glavni projektori automatski osvetljavaju put.

BRILIJANTNI DETALJI

Prednja rešetka

Legendarna rešetka hladnjaka sa 7 proreza, najznačajniji Jeep® simbol, restaurirana je da daje svežu i inovativnu ličnost novom Jeep® Compass-u.

Spoljašnja ogledala

Dostupna spoljašnja ogledala u boji karoserije sa hromiranim akcentima i integrisanim bočnim signalizatorima upotpunjuju spoljašnji Jeep® Compass poliran dizajn koji se ne može zanemariti.

Izduvni sistem

Svetao, hromirani izduvni sistem kompletira spoljašnjost Jeep® Compass-a. On je integrisan u zadnju masku, stvarajući jedinstveni, upotpunjen izgled.

POTPUNO ZANOSAN

UNUTRAŠNJE SAVRŠENSTVO

SEDIŠTA

Zakoračite u budućnost sofisticiranosti i elegancije, sa izrađenim unutrašnjim sedištima, visokokvalitetnim materijalima i Jeep® legendarnim elementima. Unutrašnjost novog Jeep® Compass-a je izrađen i oblikovan za vašu udobnost. Zaboravite na uobičajeno SUV iskustvo u vožnji i pozdravite potpuno novo, obogaćeno sa izborom najrazličizijih kožnih boja sedišta, najnovijih inovacija i još mnogo toga.

Izaberite unutrašnjost

SPORT

TKANINA - MONOTONE CRNA

TKANINA - MONOTONE CRNA SEDIŠTA

od premium tkanine sa svetlim proštepom

Monotone crna presvučena sedišta imaju dvostruko šivanje, standardne za Jeep® Compass Sports nivo opreme. Ne samo da izgledaju sjajno, već i pružaju udobnost u suočavanju sa bilo kakvom avanturom.

LONGITUDE

TKANINA - MONOTONE CRNA

TKANINA - SANDSTORM

TKANINA - MONOTONE CRNA SEDIŠTA

od premium tkanine sa svetlim proštepom

Dostupne sa Jeep® Compass Longitude paketom opreme, monotone crne tkanine imaju dvostruko šivanje. Ne samo da izgledaju sjajno, već i pružaju udobnost u suočavanju sa bilo kakvom urbanim ili off-road avanturama.

LIMITED

KOŽA - MONOTONE CRNA

KOŽA - SKY GRAY

KOŽA - MONOTONE CRNA SEDIŠTA

od premium tkanine sa svetlim proštepom

Precizna izrada i visokokvalitetnost unutarašnjost novog Jeep® Compass Limited-a obogaćeni su elegantnim crnim kožnim sedištima od premijum tkanine sa svetlim proštepima. Iskusite maksimalnu udobnost vožnje pomoću električnih prednjih sedišta koji se podešavaju u 8 smerova sa lumbalnom podrškom i dve odabrane memorijske funkcije za vozača.

TRAILHAWK

KOŽA - MONOTONE CRNA

KOŽA - MONOTONE BLACK

sa rubin crvenim šavovima

Precizna izrada i visokokvalitetna unutarašnjost novog Jeep® Compass Trailhavk®-a, istaknuti su elegantnim crnim kožnim sedištima sa rubin crvenim šavovima. Pronađite maksimalnu udobnost vožnje sa osmosmernim podesivim prednjim sedištima sa lumbalnom podrškom i dve odabrane memorijske funkcije za vozača.

PREMIUM DETALJI

HVAC OTVORI

KONTROLE UPRAVLJAČA

VINYL UMETCI U VRATIMA

UTIČNICE 12V ZA PUNJENJE I KONEKCIJU

OTVOREN KA NOVIM PERSPEKTIVAMA

Potpuno nov Jeep® Compass, obogaćen sa dostupnim korisničkim karakteristikama, uključujući i krov sa širokim otvorom na dvostrukom panelu, pružiće Vam svež vazduh i tople zrake koje želite.

VRATA KOJA SU UVEK OTVORENA

Otvoren dizajn potpuno novog Jeep® Compass-a će Vam pružiti pravu ravnotežu između udobnosti i svestranosti. Samo jednim pritiskom na dugme, električna pokretna vrata će otvoriti prostrani teretni prostor. Pronađite prostor za vašu opremu pomoću preklapanja suvozačevog i kompletnog zadnjeg reda sedišta.

NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA

Jeep® Compass vas uvodi u svet pametnih i inovativnih mogućnosti. Nova, četvrta generacija Uconnect ™ sistema pruža niz dostupnih interfejsa za komunikaciju, zabavu i navigaciju. Maksimizujte svoj pametni telefon i ostanite povezani sa novim funkcijama dostupnim na Uconnect ™ 8.4 ". Apple CarPlay ™ omogućava iPhone korisnicima da pristupe Apple mapama, porukama, telefonu i Apple muzici. Android Auto ™ omogućava jednostavan i siguran pristup hands-free kontroli glasom, Google mapama i Google Play muzici.

UVEK POVEZAN

Novi Jeep® Compass nudi nove Uconnect ™ sisteme, obezbeđujući komunikaciju, zabavu i navigaciju vozaču i putnicima. Korisnici će ceniti unapređenja performansi četvrte generacije sa bržim vremenom pokretanja i poboljšanom procesnom snagom.

UCONNECT™ SYSTEMS

UCONNECT™ SISTEMI

Dostupne karakteristike i usluge na Uconnect ™ sistemima uključuju handsfree telefonske pozive ili poruke i ugrađene radio opcije koje Vam omogućavaju da sufujete internet radiom putem Bluetooth® Streaming Audio funkcije ili plug-in kompatibilnih ličnih uređaja na USB ili AUX portove.

APPLE CARPLAY

APPLE CARPLAY

Proširite doživljaj pametnog telefona i unutar Jeep® Compass-a. Ostanite povezani sa svojim pametnim telefonom zahvaljujući novoj funkciji dostupnoj na Uconnect ™ 8.4” NAV. Apple CarPlay omogućava iPhone korisnicima da pristupi Apple mapama, porukama, telefonima i Apple muzici preko glasovne kontrole Siri.

ANDROID AUTO™

ANDROID AUTO™

Android Auto ™ omogućava jednostavan i siguran pristup hands-free kontroli glasom, Google mapama i Google Play muzici preko Uconnect™ ekrana osetljivog na dodir ili kontrolom upravljača. Zahvaljujući ovoj dostupnoj funkciji, jednostavna navigacija i prepoznavanje glasa će pomoći vozačima da dođu do odredišta, dok oni u međuvremenu ostaju fokusirani na put.

HUMAN-CENTERED TECHNOLOGY

To je onaj osećaj slobode kada stvari koje su vam potrebne imate na dohvat ruke. Novi Jeep® Compass poseduje nove nivoe sa neočekivanim kontrolama i povezivanjem koje Vam omogućava da se uvek zabavljate i budete informisani. Pojačajte zvuk i izaberite svoju sledeću destinaciju.

BeatsAudio™

Jeep® Compass je opremljen sa šest zvučnika distribuiranih unutar kabine za iskustvo surround zvuka. Dostupni BeatsAudio ™ Premium II Audio System nudi devet zvučnika sa 12-kanalnim pojačalom i sjajanim woofer-om.

Kontrole upravljača

Kontrolišite sve na jednostavan način, promenite radio stanicu, regulišite jačinu zvuka ili izaberite muzičku numeru, napravite i primajte telefonske pozive i mnogo više. Govorna komanda Vam omogućava da vozite bez skidanja ruku sa upravljača ili očiju s puta.

Navigacija

Uconnect 8.4" NAV nudi navigacioni standard, uključujući 3D slike o znamenitostima, gradskim modelima i digitalnom terenom. Ekran osetljiv na dodir podržava multi-touch gestove sa mogućnošću dodirivanja i prevlačenja. Sistem ima poboljšanu grafiku i sistem glasovnih komanda u jednom koraku.

7" INSTRUMENT TABLA

7-inčni full-color LED instrument tabla dostupna je na novom Jeep® Compass modelima. Potpuna prilagodljiva funkcija omogućava vozačima da personalizuju informacije na instrument tabli. Displej je dizajniran tako da vizuelno prikazuje informacije, koristeći grafikone i tekst, brzo i jednostavno. Koristeći tastere na upravljaču, vozači mogu prilagoditi ekran sa informacijama koje žele. Sistem je intuitivan i može se urediti za različite potrebe.

TRAIL RATED®

Jeep® Compass Trailhawk® nosi oznaku Trail Rated®, identifikujući sposobnost vozila da radi dobro u najtežim off-road uslovima. Novi, kompaktni SUV nosi tradiciju Jeep® brenda sa legendarnom vučom, klirensom, manevarskom sposobnošću, artikulacijom i uzdignutošću od vode.

TRAILHAWK®

Jeep® Compass Trailhavk® potvrđuje legendarnu tradiciju Jeep® brenda u off-road dominaciji. Sa neprevaziđenim 4x4 sposobnostima, Jeep Trailhawk® bez napora kombinuje inovativnu efikasnost sa performansama i udobnošću na putu.

Off-Road Dominacija

Off-road karakteristike uključuju standardne zaštitne ploče, neuporediv pristup, prelomni i odlazni ugao. Najbolji u svojoj klasi po klirensu i mogućnostima koji uključuju Hill Descent Control - pomoć pri kretanju nizbrdo i 17-inčne terenske gume.

Active Drive Low 4x4

Active Drive Low pogon omogućava odnos 20:1 između osovine i redukcije za 4x4 Trail Rated kapacitet, uključujući ekskluzivan Selec-Terrain® sistem sa pet opcija za najbolje u klasi off-road performanse.

Jedinstvena prednja maska vozila i posebna hauba

Ukrasna crna folija na haubi novog Jeep® Compass Trailhawk®-a čini vozilo izuzetno prepoznatljivim.

4X4 SISTEMI

Novi Jeep® Compass nudi dva inovativna pogonska sistema za najbolje u klasi 4x4 mogućnosti. Jeep® Active Drive i Jeep® Active Drive Low automatski i neprekidno vrše prebacivanje između 4x2 i 4x4 pogona za upravljanje punim obrtnim momentom i optimalnom vučom.

JEEP ACTIVE DRIVE

Opremljen sa inovativnom jedinicom za prenos snage (PTU) Jeep Active Drive je u potpunosti automatizovan i pruža besprekoran rad pri svakoj brzini u pogonu na sva četiri točka i izvan njega. Ovaj sistem ne zahteva intervenciju vozača i pruža korekciju kočenja tokom dinamičkih događaja. Pruža 380nm @ 1.750rpm raspoloživog obrtnog momenta motora ka svim točkovima.

JEEP ACTIVE DRIVE LOW

Jeep Active Drive Low se gradi na Jeep Active Drive sistemu i omogućava odnos 20:1 između osovine i redukcije za 4x4 Trail Rated® sposobnosti, uključujući i ekskluzivan Jeep Selec-Terrain® sistem sa pet opcija za najbolje u klasi off-road performanse i Selec-Speed Control koji podrazumeva Hill-descent Control - pomoć pri kretanju nizbrdo.

SELEC-TERRAIN® MENADŽMENT SISTEM

Jeep Active Drive i Active Drive Low Jeep karakteriše Selec-Terrain® sistem za kontrolu vuče. Selec-Terrain® omogućava biranje željene off-road postavke: Auto, Snow, Sand i Mud opcije, i posebno na Trailhavk® modelu - Rock opciju. Sistem je dizajniran da optimizuje sisteme sa pogonom na sva četiri točka za neprevaziđenu kontrolu i sposobnosti i elektronski koordiniše i optimizuje do 12 sistema na bilo kojem terenu koji obezbeđuje poboljšanu kontrolu vozila.

NAJBOLJI UGLOVI U KLASI

Jeep Compass Trailhawk® nudi najbolji u klasi klirens (22,9 centimetara) i najbolje u klasi pristupne (30,0 stepeni), prelazne (23,7 stepeni) i odlazne (33,6 stepeni) uglove.

EFIKASNOST KONJSKE SNAGE

1.4L TURBO-MULTIAIR II I4 MOTOR BENZINAC

KONJSKA SNAGA: 140 HP

MENJAČ: Manuelni menjač sa 6 brzina

POGON: 4X2


KONJSKA SNAGA: 170 HP

MENJAČ: Automatski menjač sa 9 brzina

DRIVE: 4X4 (IF AWD)

1.6L TURBO MULTIJET II DIZEL MOTOR

KONJSKA SNAGA: 120 HP

MENJAČ: Manuelni menjač sa 6 brzina

POGON: 4X2

2.0L TURBO MULTIJET II DIZEL MOTOR

KONJSKA SNAGA: 140 HP

MENJAČ: Manuelni menjač sa 6 brzina

POGON: 4X4


KONJSKA SNAGA: 170 HP

MENJAČ: Automatski menjač sa 9 brzina

DRIVE: 4X4

2.0L TURBO MULTIJET II DIZEL MOTOR

KONJSKA SNAGA: 140 HP

MENJAČ: Manuelni menjač sa 6 brzina

POGON: 4X4


KONJSKA SNAGA: 170 HP

MENJAČ: Automatski menjač sa 9 brzina

DRIVE: 4X4

IDITE BILO GDE

PROJEKTOVAN ZA ZAŠTITU

Novi Jeep® Compass nastavlja tradiciju koja odlikuje Jeep® brend. Preko 70 bezbednosnih i sigurnosnih funkcija dostupne su na kompaktnom SUV-u u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom i savremenim inženjeringom. Jeep® Compass štiti Vas i Vaše voljene zahvaljujući čvrstom čeliku i drugim naprednim materijalima. Putnici su još više zaštićeni jednim od najsavremenijih sistema vazdušnih jastuka ove vrste sa šest standardnih vazdušnih jastuka.

NA STRANI SIGURNOSTI

Novi Jeep® Compass je opremljen standardnim i dostupno aktivnim bezbednosnim i sigurnosnim funkcijama, osmišljenim tako da Vam pomognu da se suočite sa svim uslovima vožnje i da prilagodite performanse vozila koji pomažu vozaču da zadrži kontrolu nad vozilom i da bude bezbedan i siguran.

LaneSense® Upozorenje za napuštanje trake

Ova standardna sigurnosna funkcija meri vašu poziciju unutar granica trake. Ako otkrije nenamerno pomeranje trake, ona će Vas upozoriti i ispraviti vozilo nazad u traku.

Upozorenje za sudar u hodu

Ova bezbednosna i sigurnosna funkcija je standardna za Jeep® Compass i upozorava vozača kada oseća potencijalni frontalni udarac. Ako vozač ne odgovori, sistem će automatski aktivirati kočnice.

Senzor mtvog ugla

Blind Spot Monitoring sistem - senzor mrtvog ugla, će upozoriti vozača pomoću svetleće ikone i audio zvuka kada vozilo uđe u zonu mrtve tačke. Ovo pomaže da svi budu sigurani na putu.

PARK®VIEW KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD

ParkViev® zadnja rezervna kamera, prikazana je na navigacionom ekranu kada je menjač podešen na rikverc. Ova funkcija pruža širokougaoni prikaz područja iza vozila, sadrži dinamičke mrežne linije koje pomažu vozaču dok se kreću na parking mestima ili uskim područjima.

PARKSENSE® SISTEM ZA ASISTENCIJU PRI PARKIRANJU

Manevrišite u uskim prostorima za parkiranje zahvaljujući ovom pametnom sistemu dostupnom na Jeep® Compass-u. Četiri senzora, koji su integrisani na zadnjoj masci, emituju zvučne signale kada je menjač podešen na rikverc. Vozač je obavešten ako se približava objektu.

DETEKCIJA PREPREKA NA PUTU PRI VOŽNJI UNAZAD

Ovaj sistem upozorava vozače dok izlaze iz parking mesta i obavešta Vas vizuelnim simbolima i audio zvucima ako neko drugo vozilo prođe iza Vas. Ova bezbednosna funkcija se aktivira u bilo kom trenutku kada je vozilo u rikvercu.

U SIGURNIM RUKAMA

Novi Jeep® Compass, bez obzira da li je dan ili noć omogućava izuzetno bezbedna iskustva vožnje zahvaljujući raspoloživim karakteristikama koje pojednostavljuju putovanje i čini ga ugodnijim nego ikad.

Keyless Enter-N-Go™

Sa personalizovanim ključem u džepu ili torbici, vaš Jeep® Compass će se otključati povlačenjem ručice prednjih vrata ili otvaranjem petih vrata. Da biste pokrenuli motor, samo pritisnite taster Start/Stop dok pritiskate kočnicu.

Automatski farovi

Ova dostupna funkcija pruža poboljšanu vidiljivost vozača za dodatnu bezbednost i sigurnost u uslovima slabog osvetljenja. Farovi mogu biti podešeni tako da se automatski uključuju i isključuju, u zavisnosti od nivoa ambijentalne svetlosti.

Adaptivni tempomat

Pomaže u održavanju udaljenosti od vozila ispred Vas i pod određenim uslovima, može potpuno zaustaviti vozilo bez intervencije vozača.

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Cenovnik

 

Katalog dodatne opreme

Katalog

Uputstvo za upotrebu