Radno vreme: od 8h do 19h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00 / Hitni pozivi *555

Fiat Tipo SW

Fiat Tipo SW

TIPO LOGIKA

Potrebno je malo da biste dobili mnogo, uključujući bogatu standardnu opremu i sav komfort koji možete poželeti, popravoj ceni. To je ono što zovemo Tipo Logikom.

DIZAJN

Sav prostor koji će vam ikad trebati – automobil ukupne dužine od samo 4.37 metara modernog, dinamičnog i praktičnog karaktera. Ukratko – jednostavna elegancija.

DETALJI - LIČNOST KOJA SE ISTIČE
Moderan, dinamični stil: od dnevnih LED dnevnih svetala (DRL) do velikodušne horizontalne prednje maske vozila sa hromiranim detaljima i sportskom linijom koja se proteže od prednje haube preko krova do zadnjeg spojlera, svaki deo Tipo SW se elegantno uklapa, praktično i u harmoniji u celokupnu sliku. Da bi stvorili ličnost koja neće proći neopaženo.

PROSTOR I KOMFOR

PROSTOR ZA VAŠU PORODICU
Praktično, ušuškan i komforan za vas I vase saputnike. Čak i za najviše: zato što u Tipo SW može stati 5 osoba visokih 1.85 m u potpunom komforu, sa najvećim prostorom za noge u klasi.

VOZAČKA POZICIJA - SAVRŠENA VOŽNJA ZAISTA POSTOJI
Volan, pedale i sedište u savršenoj liniji zajedno čine istinsku ergonomsku vozačku poziciju. I sve je pod kontrolom do nasitnijeg detalja.

PRTLJAŽNIK - MOŽETE STAVITI CEO SVOJ ŽIVOT U NJEGA. I JOŠ ŽIVOT VAŠE DECE. I JOŠ VAŠEG PSA
550 litara prostora lako dostupnog prtljažnog postolja sa niskim pragom utovara, I još rekonstruisani “Cargo box” sistem za maksimalnu fleksibilnost i prostor. Da ne govorimo još o “Flip&Fold” zadnjim sedištima za savršeno ravan tovarni prostor do 1.80 m dužine.

SEDIŠTA
Pet komfornih sedišta sa pogledom

Beskompromisan komfort i dizajn: Fiat Tipo SW nudi pet komfornih, ergonomskih sedišta obloženih tkaninom ili tehno-kožom. Da ne spominjemo prostor za noge najveći u klasi. Tako da vi i vaši bližnji možete gledati svet kako prolazi u potpunom komforu.

TEHNOLOGIJA I FUNKCIONALNOST

NFOTAINMENT - RAZMAZITE IH SA UCONNECT™ TEHNOLOGIJOM
Ko kaže da ne treba razmaziti svoju decu? Pusti te ih da slušaju njihovu omiljenu muziku na “Deezer”-u ili “Tuneln”-u, ili povežite njihove mobilne telephone putem “Uconnect™ 7” HD LIVE” tablet Sistema. Nema potrebe da ih prekidate osim ukoliko želite da čujete vesti ili da se vratite na put sa “TomTom” 3D mapom. Sve to jednim dodirom ekrana. Ali bez svađe molim.

MOTORI - INTELIGENTNA ENERGIJA
Od 1.4-litara benzinskog do 1.6-litara MultiJet II dizel motora, Fiat Tipo SW vam donosi prava rešenja kako bi ste dobili najbolje performance, sa niskom potrošnjom goriva od svega 3.7 l/100 km.

BEZBEDNOST - SVE JE POD KONTROLOM
Spokojnost i jednostavnost: sa adaptivnim tempomatom, Fiat Tipo SW drži bezbedno odstojanje od vozila ispred; i zahvaljujući sistemu “Full Brake Control”, koji koči automatski u slučaju mogućeg sudara, dobijate dodatnu zaštitu za vas I vašu porodicu.

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Cenovnik

 

Katalog