Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Fiat Punto

Fiat Punto

PUNTO JE AUTO KOG VOLIMO

Volimo ga zbog njegovog enterijera, koji spaja stil i komfor.
Volimo ga zbog linija i zbog sportskog stila.
Volimo ga jer je - Punto.

DIZAJN

OPROSTITE SE OD DOSADE

Fiat Punto je istinski dizajnerski automobil. U stajling malog automobila smo uneli neke pametno osmišljene detalje koji su ga učinili udobnijim, stilizovanijim i što je najvažnije - zabavnijim.

UZBUDLJIV IZGLED

Sportski duh i elegancija formirali su karakterističan italijanski stil. Novi Punto je u potpunosti redizajniran koristeći rešetku sa otvorima u obliku saća i prednjim i zadnjim branikom u boji karoserije radi prefinjenog i dinamičnog izgleda.

DINAMIČAN STIL

Kod Fiat Punta, detaljima je posvećena pažnja kakva se samo posvećuje automobilima iz više klase.

NIJANSE SJAJA

Možete se odlučiti za neku od brojnih nijansi, od smelih svetlih do prefinjenih metalik, uključujući i Exotica crvenu, Rock'n'roll plavu i Lyrical sivu koje odmah zapadaju za oko.

KOMFOR

AUTOMATSKI KLIMA UREĐAJ

Neki to vole vruće, neki ne. Nikakav problem. Odaberite automatski klima uređaj sa dve zone* u okviru dodatne opreme i vozač i suvozač će moći da uživaju u različitim temperaturama vazduha.
*deo standardne opreme u Easy verzijama

UNUTRAŠNJI STIL

Sportski izgled Novog Punta jednako je zastupljen i unutar njega, a italijanski dizajn enterijera odmah se da primetiti.

Ali nije samo bitno izgledati dobro: sedišta su isto toliko udobna koliko su i lepa.

TEHNOLOGIJA

MNOGO ZABAVE, NISKA EMISIJA ŠTETNIH GASOVA

Pokrenite svoj Punto i Vašu strast za vožnjom. Svi dostupni motori su namenjeni da pruže najbolju kombinaciju performansi i efikasnosti uz što manju emisiju štetnih gasova i potrošnju goriva.

TEHNOLOGIJA I BEZBEDNOST

Novi Fiat Punto spada u posebnu klasu kada su u pitanju uređaji visoke tehnologije. Inovativni uređaji poput eco:Drive i Start&Stop Vam pomažu da uštedite gorivo i vozite efikasnije. Čak 6 vazdušnih jastuka će Vam pružiti zaštitu na putu.

UPRAVLJANJE POMOĆU HANDS-FREE UREĐAJA

Ostanite na vezi dok vozite pomoću Bluetooth hands-free sistema. Sada su Vam pesme i telefonski kontakti na dohvat ruke - samo pritisnite dugmad na volanu ili zadajte glasovnu komandu.

A ekran koji je moguće skinuti savršeno se uklapa u instrument tablu.

TomTom2 satelitska navigacija je dostupna u okviru standardne opreme na modelu Easy+

VOZITE EKOLOŠKI

Želite li da uštedite novac na gorivu i da smanjite emisiju štetnih gasova? Nema problema.

Fiat Punto dolazi sa eco:Drive opcijom koja Vam omogućuje da vozite efikasnije, smanjite troškove i svedete emisiju CO² na minimum.

BEZBEDNOST

BEZBEDNOST

Novi Punto je osmišljen da postigne maksimalni nivo bezbednosti, pored najmanje 4 vazdušna jastuka, koja dobijate u okviru standardne opreme u svim Punto modelima, Vi i Vaša porodica ćete biti bezbedni.

Zatezači sigurnosnih pojaseva će Vam pružiti dodatnu zaštitu i tu je i ugrađen dodatak za montiranje ISOFIX sedišta. ESC (Elektronska kontrola stabilnosti) i TPMS (Sistem za praćenje pritiska u gumama) deo su standardne opreme u svim verzijama Punta.

DRŽITE SE PUTA

Održite kontrolu nad vozilom, ma koliko klizav put bio, uz pomoć napredne tehnologije. EBD (Elektronska distribucija snage kočenja) i ABS će Vam pomoći da sprečite proklizavanje usled iznenadnog kočenja, uz opcioni ESP (Program elektronske stabilnosti), i održati pravac ukoliko gume prestanu da prijanjaju.

Punto - Stil
Punto - Detalji
Punto - Komfor
Punto - Tehnologija

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Cenovnik

 

Katalog dodatne opreme

Katalog

 

Tehničke karakteristike

 

Cena servisa

Redovan servis Fiat Punto, podrazumeva:  Zamena filtera ulja, zamena filtera vazduha, zamena filtera polena i zamena svećica (kod benzinskih motora) ili zamena filter goriva (kod dizel motora). Svaki drugi redovan servis podrazumeva menjanje svećica (kod benzinskih motora), odnosno filter goriva (kod dizel motora). Redovan servis podrazumeva i celokupnu kontrolu vozila dijagnostičkim uređajima najnovije generacije.

Interval redovnog servis za benzinske motore je 15.000 pređenih kilometara a za dizel motore 20.000 pređenih kilometara ili vremenski interval od godinu dana.

*Cene su informativnog karaktera i mogu varirati od 7%  - 10%. u zavisnosti od promene kursa ili cena rezervnih delova.

Cena redovnog servisa sa PDV-om Fiat Punto

      Fiat Punto      
Fiat Punto

Bez zamene svećica (za benzinski motor)
6.257,00 RSD
 

Sa zamenom svećica (za benzinski motor)
9.799,00 RSD 
 

Bez zamene filtera goriva (za dizel motore)
 
 7.880,00 RSD

Sa zamenom filtera goriva (za dizel motore)
 
13.602,00 RSD

 

Uputstvo za upotrebu