Radno vreme: od 8h do 19h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Fiat 500 L

Fiat 500 L

DIZAJN

PROSTRANI PANORAMA KROV
Obavijen ogromnim prozorima, 500L nudi najbolju pogled na svet. Prozori koji ga okružuju smanjuju mrtve uglove i omogućava se da ogromna količina svetlosti uđe i osvetli unutrašnjost u savršenom stilu 500L. Ko god je vozio 500L zna da njegov Panorama krov ima najširi pogled u svojoj kategoriji.

EVOLUCIJA
500L donosi dodatnu zaštitu i komfor sa 500  tradicionalnih karakteristika. Jedva kosi vetrobran povećava vidljivost kao i bezbedan osećaj koji vozač ima. 

U JEDNOJ ILI U DVE BOJE?
Sa 11 boja karoserije, 2  boje krova kao i 3 različite boje felni, 500L je najprilagođeniji automobil u svojoj kategoriji.  

Komfor

5 kofera + 5 ljudi = putovanje tvojih snova
500L je najprostraniji automobil u svojoj kategorijI. Dugačak samo 4,1 metra, ima prtljažnik od 400 litara i omogućava vam da u njega stavite predmete dužine i do 2,4 metra. 

OPUSTITE SE TU JE 500L
Svako sedište u 500L-u može biti podesivo na 8 različitih načina, što ukupno čini preko 1500 mogućih kombinacija. Kada se preklopi sedište suvozača koje ima naslon, pretvara se u praktičan sto unutar vašeg automobila, idealno za uživanje na kafi, rad na laptopu ili igranje karata. Vaše potkrovlje na četiri točka je izuzetno prilagodljivo i ima dosta prostora te je na Vama kako ćete ga koristiti.  

SVE NA SVOME MESTU
Sa 22 pregrade u 500L-u, sve što vam je potrebno može Vam biti na dohvat ruke.Bilo da se radi o laptopu ili mobilnom telefonu, flaši vode ili kišobranu u 500L-u ima dovoljno mesta za sve i svakoga. 

500L NEĆE PRESTATI DA VAS IZNENAĐUJE
Sa novom Lavazza 500 espreso imate priliku da uživate u najboljem italijanskom espresu, koji je savršeno integrisan u automobil i sasvim sigurno ćete svaki put želeti još.       

TEHNOLOGIJA

BUDUĆNOST JE U PROSTORU
Nije prostor koji je napravljen od zvezda i planeta, ali je sasvim sigurno prostor koji je posebno dizajniran za Vas izgrađen na konceptima inovativne tehnike i bezbednosti. 500L je automobil koji može da nam garantuje sve ovo. To je auto sposoban da se mnosi sa svim situacijama uključujući i budućnost.      

CENTAR TVOGA SVETA
Budite u kontaktu sa svojim prijateljima uz Vaš 500L UconnectTM 5" radio sistemom. Sa našim ekranom osetljivim na dodir od 5" u boji, najvećim u svojoj klasi, lakim za korišćenje sa Vašm multimedijalnim uređajem koji u sebi sadrži:  pametni telefon, radio i mp3 i pretvorite vaše putovanje u zaista sjajno iskustvo. 
Sa ugrađenom Bluetooth® tehnologijom možete obavljati telefonske pozive i čitate poruke a da Vam ruke ostanu na volanu. Radio sa CD plejerom pored standardnih opcija nudi i opciju Digitalnog radia kao i podršku za eksterne uređaje (USB, AUX) i inovativu Audio Streaming tehnologiju koja omogućava da se muzika reprodukuje direktno sa vašeg pametnog telefona. 

POSTANITE EKO VOZAČ
Da li želite da naučite kako da smanjite potrošnju do 16%? Fiat 500L eko vozač će Vas naučiti kako. Aplikacija beleži Vaše vožnju i na UconnectTM 5 "Radio sistemu pruža savete za ispravljanje grešaka i poboljšanje Vašeg stila vožnje. Možete uporediti performanse sa prethodnih putovanja i pratiti vaš napredak . 

ZVUK SE PROMENIO
Dobro ozvučenje je sjajno za Vaša putovanja. U 500 L- u možete slušati svu muziku koju želite sa vašeg MP3 plejera, pametnog telefona ili USB-a. eering wheel controls. Možete je lako selektovati koristeći kontrole na volanu. Šta više, novi Hi-Fi sistem razvijen u saradnji sa Beats Audio koristi napredni algoritam koji stvara čist i visok zvuk. Šta to znači? To je kao da ste bili u studiju i Vaš omiljeni pevač je tamo pevao za Vas.

ODGOVORITE, TO JE 500L
Sa kontrolama na upravljaču i funkcijom za prepoznavanje glasa, možete telefonirati i odgovoriti bez ruku, slušati pristigle poruke i organizovati svoju muziku i kontakte. Sve ovo, a da nikada ne skidate ruke sa volana .

Bezbednost

VELIKI? NARAVNO DA JESTE!
500L je veliki, toliko veliki da ima do 7 vazdušnih jastuka. To je zaštita za kojom ste tragali za Vas i Vaše putnike. 

PITANJE STABILNOSTI
Zahvaljujući ESC, elektronskom sistemu za kontrolu stabilnosti, 500L garantuje vrhunsko kočenje čak i u najtežim uslovima, kao što su klizave površine ili tokom iznenadnih i neočekivanih manevara. Ovaj sistem dolazi sa ABS i EBD i integriše ASR / MSR neklizajuće funkcije sa onima iz ERM ( Electronic prevrtanja ) i DST aktivnog elektronskog upravljanja. Na kraju, ali ne manje važno , sa Hill Holder sistemom,  na uzbrdici nikada nije bilo lakše. Sve je veće na 500L-u, čak i stabilnost.

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Cenovnik

 

Katalog dodatne opreme

Katalog

Tehničke karakteristike

 

Cena servisa

Redovan servis Fiat 500L, podrazumeva:  Zamena filtera ulja, zamena filtera vazduha, zamena filtera polena i zamena svećica (kod benzinskih motora) ili zamena filter goriva (kod dizel motora). Svaki drugi redovan servis podrazumeva menjanje svećica (kod benzinskih motora), odnosno filter goriva (kod dizel motora). Redovan servis podrazumeva i celokupnu kontrolu vozila dijagnostičkim uređajima najnovije generacije.

Interval redovnog servis za benzinske motore je 15.000 pređenih kilometara a za dizel motore 20.000 pređenih kilometara ili vremenski interval od godinu dana.

*Cene su informativnog karaktera i variraju od 7% - 10% u zavisnosti  od kursa i cena rezervnih delova.

Cena redovnog servisa sa PDV-om Fiat 500L 

    Fiat 500L 1.3 Fiat 500L 1.4 Fiat 500L 1.6
Bez zamene svećica (za benzinski motor)    8.470,00 RSD  
Sa zamenom svećica (za benzinski motor)   12.770,00 RSD   
Bez zamene filtera goriva (za dizel motore)  10.410,00 RSD   12.359,00 RSD
Sa zamenom filtera goriva (za dizel motore) 15.934,00  RSD   17.882,00 RSD
 

Uputstvo za upotrebu

Izbor boje

 • Backbeat Blue
 • Backbeat Blue with Black Roof
 • Backbeat Blue with White Roof
 • Beatbox Green
   
 • Beatbox-Green with White Roof
 • Bossa Nova White
 • Bossa Nova White with Black Roof
 • Darkwave Black
 • Darkwave Black with White Roof
 • Heavy Metal Grey
 • Heavy Metal Grey with White Roof
 • Jazz Turquoise
 • Jazz Turquoise with Black Roof
 • Jazz Turquoise with White Roof
 • Minimal Grey
   
   
 • Opera Red
   
   
 • Opera Red with Black Roof
   
 • Opera Red with White Roof
   
 • Pasodoble Red
 • Pasodoble Red with White Roof