Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Fiat Fiorino Kombi

Fiat Fiorino Kombi

Fiorino predstavlja dobru kombinaciju performansi, jednostavnog rukovanja i onakve vrste udobnosti kakvu bi i inače očekivali od vozila koje raspolaže zapreminom i mogućnostima za jednostavan utovar, tj. pouzdanost i onakav odnos kvaliteta i cene kakav svi i inače očekuju od dobrog komercijalnog vozila.

On predstavlja idealno rešenje za sve one koji treba da provedu duge sate u vožnji ili koji uz to treba da obave i brojne isporuke, poput različitih zanatlija, radnika na poslovima održavanja, uslužnih preduzeća ili kurirskih službi.

Njegov se dizajn zasniva na inovativnoj ideji: da stvore vozilo kod kojeg bi spoljne dimenzije bile više kompaktne nego kod komercijalnih vozila segmenta 1B, tj. nego kod «malih kombija», ali koje će biti jednako prostrano i funkcionalno, sa niskim operativnim troškovima i sa vrlo privlačnom cenom. Zbog svojih spoljnih dimenzija on će se sa lakoćom izboriti sa svim saobraćajnim uslovima kakvi vladaju u gradskom jezgru a delom i zahvaljujući činjenici da mu prečnik unutar kojeg se okrene iznosi svega 9,95 metara.
 

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Katalog dodatne opreme

 

Tehničke karakteristike