Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

ALFA ROMEO GIULIA

Otkad je osnovan, Alfa Romeo je imao jedinstven i originalan pristup pravljenju automobila, nastojeći da ujedini stil sa strašću.

Mešavinom tipičnog italijanskog dizajna, vrhunske tehnologije i smelog dinamičnog duha ne bi li iznova podstakao verodostojne doživljaje.

Sada u istoriji ovog brenda postoji novo poglavlje u kom se vozač i njegovi doživljaji smeštaju u središte univerzuma.

Stil

Rasplamsajte plamen želje

Alfa Romeo to zove „značajnom lepotom“. Mehanika svakog detalja je oblikovana da bi stvorila muskulaturu koja naglašava performanse novog Giulia modela i poboljšala njenu aerodinamiku. U njenom dizajnu nema drame, pa opet, u očima istinskog obožavatelja svaki načinjeni izbor je dramatičan. Sa svojim jedinstvenim stilom, ona oživljava bit Alfa Romea da bi postala „instant klasik“.

Spoljašnost

Nepogrešivi Alfa Romeo

Nova Giulia predstavlja rezultat 106 godina posvećenih izradi remek-dela u automobilskoj industriji.

Spoljašnji deo karoserije predstavlja veličanstvenu evoluciju tipičnog dizajna Alfa Romea i u smislu tehnologije i u smislu stila. Legendarni „trokraki volan“ mami sve obožavatelje ovog brenda. Oblik slova V i snažne linije šalju jasnu poruku i naglašavaju snagu koja se krije u njenoj karoseriji. Njen profil predstavlja snagu u pokretu. Svako rešenje vođeno je jednostavnošću, ravnotežom i skladom.

Unutrašnjost

Jednostavno prilagođeno vozaču

Vozačko mesto nove Giulia-e koncipirano je tako da smesti vozača u središte svih njenih ergonomskih karakteristika. Skladna i nevidljiva linija koja spaja čoveka i mašinu obezbeđuje potpuno gospodarenje i upravljanje kontrolnom tablom, odometrom, menjačem i volanom. Sve je izrađeno u jedinstvenom italijanskom stilu u kom su obliku, funkcija i lepota deo istog žestokog iskustva koje obuzima sva čula.

Jedinstvenost

Stvorena i izrađena u Italiji

Italijanski pristup dizajnu kombinuje jednostavnost, kvalitet materijala i strastvenu izradu. Prvo što će vozača obuzeti kada sedne u automobil jeste prvoklasni osećaj koji izaziva kombinacija materijala: površine od pravog drveta, poliranog aluminijuma i kože Pieno Fiore, kao i platna za sedišta. Volan je obmotan najfinijom kožom i ima jedinstveno svojstvo: dugme za paljenje, koje pri svakoj vožnji pali vatru istinske ljubavi prema novoj Giulia-i.

Tehnologija

Buđenje novih emocija

Iako nova Giulia ima najnoviju vrhunsku tehnologiju u smislu bezbednosti i infozabave, nepotrebni dodaci su izostavljeni. Svaka funkcija u kolima je jasna i jednostavna. Ovakvom savršenom simbiozom čoveka i mašine sva se pažnja vozača usmerava bezbedno na put i na upravljanje: stoga veza između automobila i vozača uistinu ne zna za granice.

Bezbednost

Bezbednost i uzbuđenje istih standardnih funkcija

U novoj Giulia-i čista vozačka osećanja mešaju se sa funkcijama ekstremne bezbednosti i čine vozača i putnike opuštenim i mirnim. Upozorenje o predstojećem sudaru (FCW), nezavisan sistem za kočenje u hitnim slučajevima (AEB) sa funkcijom prepoznavanja pešaka, upozorenje o napuštanju trake (LDW) i automatska kontrola brzine sa ograničavačem brzine dostupni su kao standardne funkcije u svim verzijama Giulia-e.

Ovaj komplet bezbednosnih karakteristika može se još više upotpuniti pomoću sistema za nadzor mrtvog ugla (BSM) sa sistemom prepoznavanja ukrštanja puteva u pozadini i kamerom za gledanje unazad sa dinamičnom koordinatnom mrežom.

Integrisani kočioni sistem (IBS)

Svetska premijera za automobilsko tržište

Debi i svetska premijera novog Giulia modela predstaviće novi elektromašinski sistem koji ujedinjuje kontrolu stabilnosti sa komponentama tradicionalnog kočionog sistema u jedan jedinstveni elektromašinski sistem. Integrisani kočioni sistem ne samo da garantuje važnu optimizaciju mase i smanjenje vibracija kočnice, već obezbeđuje i neposredne povratne informacije i rekordni zaustavni put: od 100 km/h do 0 na rastojanju od 38,5 metara.

Bezbednost

Bezbednost na prvom mestu, zatim adrenalin

Kada automobil nudi ovakav dijapazon mogućnosti, bezbednost dolazi na prvom mestu. Upravo zato Giulietta nudi kako aktivne, tako i pasivne, najkvalitetnije bezbednosne sisteme: 6 vazdušnih jastuka, ESC i Alfa Active sistem upravljanja sa dinamičkom kontrolom.

Infotainment

Beskonačna povezanost

Sa ekranom visoke rezolucije od 6,5 inča, Bluetooth i USB funkcijama, potpuno novi Giulia infotainment sistem je kontrolisan komandama na upravljaču i intuitivnim Rotary Pad sistemom. Giulia takođe može biti opremljena Alfa Connect ekranom od 6.5 inča, kompatibilnim sa Apple CarPlay funkcijom za iPhone i sa Android AutoTM funkcijom za Android uređaje, što Vam pruža direktan pristup aplikacijama na Vašem pametnom telefonu. Connect 3D Nav ekran od 8.8 inči, sa DAB prijemnikom, 7-inčna TFT instrument tabla u boji i Sound Theatre Harman Kardon sistem sa 10 zvučnika, uključujući i subwoofer, dostupni su na zahtev. Svi Giulia paketi opreme takođe uključuju Mopar Map Care: besplatno ažuriranje mapa u navigacionom sistemu.

Pogon

U srcu novog doživljaja

Nova Giulia ima 2 motora od aluminijuma sa turbinama koji predstavljaju kombinaciju performanse i efikasnosti sa neprevaziđenom ravnotežom. 2.0 benzinac od 200 ks i osmostepenim automatskim menjačem i 2.2 Dizel sa 150 ili 180 ks, oba ili sa ručnim šestostepenim manuelnim menjačem ili sa osmostepenim automatskim menjačem. Da bi se obezbedila napredna reakcija bez zastoja u radu turbina, turbina radi i pri malim brzinama i povećava obrtni momenat.

Dinamičnost

Beskompromisno uživanje tokom vožnje

Stvaranje pravog Alfa Romea podrazumeva stvaranje automobila bez kompromisa koji vozaču pruža jednostavno, a bezbedno iskustvo tokom vožnje. Nova Giulia nije samo putnički automobil sa odličnim dinamičkim performansama, već ga odlikuje i strast, oduševljenje i čisto uzbuđenje. Svi ti doživljaji potiču od mehaničkih svojstava: zadnje vuče, optimalno raspoređene mase, vrhunskog sistema oslanjanja vozila i izuzetnog odnosa snage i mase.

Zadnja vuča

Uzbuđenje uravnoteženo dinamikom

Povratak zadnje vuče u kombinaciji sa preciznim i pravim volanom predstavlja optimalnu sintezu sportskog duha i komfora za čisto uživanje tokom vožnje. Zadnje sedište oslanja se direktno na točkove koji su izbalansirani uzdužnim prednjim položajem aluminijumskog motora i karbonskom pogonskom osovinom. Sva snaga vozila prenosi se na put uz optimalno raspoređenu masu duž okvira.

Novi ALFA™ sistem za vešanje

Oslobodite strast pod kontrolom

Nova Giulia opremljena je novim patentiranim Alfa Link™ sistemom za vešanje. Prednja dupla viljuška sa simulatorom neravnina drži prednje točkove u savršeno upravnom položaju u odnosu na zemlju, čak i u situacijama brzog skretanja, čime poboljšava linearnost obrtnog momenta volana za 20% i skretanje. Sistem zadnje četiri i po veze obezbeđuje prvoklasno upravljanje (ubrzanje pri skretanju) i pruža izuzetnu udobnost.

ALFA™ DNA KARAKTERISTIKE

Rađanje novog doživljaja

Alfa™ DNA karakteristike reaguju na parametre motora i prilagođavaju reakcije akceleratora, kočnice, volana, motora i Alfa™ sistema aktivnog vešanja (ako ga ima) u skladu sa željenim stilom vožnje.

Dinamičan označava oštrije reakcije kočnice i volana za sportsku vožnju po putu.

Prirodan predstavlja podešavanje udobnog oslanjanja vozila radi postizanja savršene ravnoteže pri svakodnevnoj vožnji.

Efikasnost

Inovacija vodi do izuzetne efikasnosti

Karbonska vlakna za pogonsku osovinu i aluminijum za haubu, vrata, motor, čeljusti kočnice i sistema oslanjanja: zahvaljujući preciznom inženjerskom radu, nova Giulia dostiže optimalnu raspoređenost mase. Ovi izbori označavaju poboljšanu efikasnost i bolju vozačku dinamiku sa ciljem značajnog smanjenja potrošnje goriva i emisije štetnih gasova.

Aerodinamika

Dizajniran prema vetru

Nova Giulia dostiže koeficijent aerodinamike Cd od 0,25 zahvaljujući velikoj posvećenosti razvoju aerodinamičnosti i iscrpljujućim radovima u tunelu za aerodinamička ispitivanja. Zaštita donjeg trapa i difuzor naročito poboljšavaju tok vazduha ispod automobila i aerodinamičko upravljanje u zadnjem delu i nude manje turbulencija i više dinamičke efikasnosti.

Uslovi finansiranja

Uslovi finansiranja: 

Katalog dodatne opreme

 

Tehničke karakteristike

 

Cena servisa