Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Rezervni delovi

Usluge

Filteri

U zavisnosti od upotrebe, filteri nude različite vrste zaštite: od zdravlja vozača i putnika do zaštite motora automobila i okruženja.

Redovna kontrola efikasnosti različitih sistema za filtriranje vašeg automobila produžava vek trajanja kao i bezbednost istih.    
 

Filteri na automobilu imaju osnovni zadatak da zadrže nečistoću, nudeći razne vrste zaštite kao i prednost za putnike u kabini, sam automobil i okolinu .

Filter polena je odgovoran za kvalitet vazduha koji udišemo u kabini. Odnosno čist vazduh koji ulazi u auto kanalima kroz sistem kontrole grejanja ili klime. Filter putničkog prostora pruža aktivnu zaštitu od polena i drugih zagađivača.

Filter goriva: zarobljava čvrste ili tečne nečistoće u gorivu , u cilju poboljšanja njegovog kvaliteta , a samim tim garantuje optimalne performanse motora . Voda u dizel je ozbiljna pretnja za sistem ubrizgavanja, jer izaziva skupe štetu pumpi i dizni.

Filter vazduha: štiti motor automobila od prašine u vazduhu, što mu omogućava da radi sa procesom netaknutog sagorevanja. Prednosti su: maksimalna snaga motora, manja potrošnja goriva, smanjene emisije i optimalnih performansi.