Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Brisači

Usluge

Brisači

Brisači su od suštinskog značaja za bezbednost vozača, jer oni moraju da garantuju optimalnu vidljivost u svim vremenskim uslovima .

Da bezbedno putujete, uz dobru vidljivost puta, potrebno je da imate efikasne brisače. Iz tog razloga, brisači uvek moraju biti u savršenom stanju, u cilju garantovanja optimalnog vidnog polja čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima, kao što su kiša i sneg. Brisači moraju obezbediti ravnomerno brisanje i konstantno čišcćenje kroz sve doba godine, ali pre svega, na svim brzinama . Sa originalnim Fiat-ovim brisačima možete biti sigurni da oni mogu da urade sve ovo kao i da su posebno dizajnirani da savršeno prilagode obliku i nagibu šoferšajbne svim Fiat-ovim vozilima.

Da li ste znali?

Oko 20% saobraćajnih nesreća su izazvane zbog slabe vidljivosti .

Najbolji brisači zadržavaju kvalitet brisanja do šest meseci, tokom kojih se šoferšajbna obrišite 125.000 puta (očistili su površinu jednaku trinaest fudbalskih terena). Nakon prvih šest meseci , gumeni sečivo počinje da se pogoršava .

Korisni saveti

Čišćenje gumenog dela je jednostavno i brzo. Sve što treba da uradite je da čistu krpu natopite u detardžent za odmašćivanje i obrišete njom obe strane gumenog profila. Uklanjanjem prljavštine i drugih čvrstih otpadaka omogućava da brisanje bude efikasno u dužem vremenskom periodu .

Ne koristite brisače kada je led na šoferšajbni.