Radno vreme: od 8h do 18h, subotom od 9h do 15h
  Pratite nas na Facebook-u

  Cara Dušana 209, Zemun, 11000 Beograd
  011 316 87 01 / 011 316 87 00

Akumulatori

Usluge

Akumulatori

Akumulator ili baterija, je rezervoar energije koji omogućava startovanje automobila. Periodična provera akumulatora može sprečiti neprijatna iznenađenja, kao što je nemogućnost startovanja automobila (pogotovo pri lošim vremenskim uslovima).

Akumulator je jedan od glavnih elemenata koji utvrđuje pravilan rad automobila i njegovih električnih i elektronskih komponenti. Original akumulator se savršeno uklapa sa električnim sistemom u automobilu i konfigurisan je u skladu sa svojim specifičnim zahtevima, samim tim garantuje efikasnu električnu ravnotežu .

Kapacitet baterije, izražena u amper- sati, dovoljno je da se obezbedi energiju potrebnu da pokrenete automobil, čak i u ekstremnim klimatskim uslovima. Izbor baterije od Mopar® znači povećanje pouzdanosti i efikasnosti nivo vašeg automobila .

Da li ste znali?

Više od 80 % od putnih intervencija vezana je za kvar na sistemu za paljenje. Preporučljivo je da zamenu akumulatora uradi diler. Tokom zime, slab akumulator ne može da obezbedi dovoljno energije za pokretanje hladnog motora. Najbolja preventivna mera za izbegavanje neprijatnih problema jeste da se izvrši provera akumulatora i punjenja sistema svake godine.